Un nou centru de vaccinare anti-COVID-19 s-a deschis în incinta Delfinariului din Constanţa. Centrul va fi activ timp de o săptămână. 

Centru de imunizare contra Covid-19 la Delfinariul din Constanța

Primăria Municipiului Constanţa a făcut un anunț pentru toți potențialii vizitatori ai Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, unde de altfel, se găsește și Delfinariul şi Microrezervaţia.

Vizitatorii se pot vaccina anti-COVID fără programare la punctul special amenajat în curtea complexului.

Centru de imunizare va funcționa începând de luni, 23 august, până duminică, 29 august, între orele 12:00 şi 18:00.

Imunizare vaccinele Pfizer-BioNTech și Johnson& Johnson

Doritorii au de ales între două tipuri de vaccinuri, între Pfizer-BioNTech și Johnson& Johnson.

Cei care își doresc să se imunizezeau o pot face având nevoie doar de un document de identitate valabil (cartea de identitate sau paşaportul).

Retail jobs

De organizarea acestui centru de vaccinare s-a ocupat Primăria Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Constanţa.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.