Poliţişti, jandarmi şi lucrători ISU s-au deplasat, în noaptea de duminică spre luni, la un local de jocuri de noroc din Râmnicu Vâlcea unde era anunţată o alarmă cu bombă, sesizarea nu s-a confirmat şi este căutat acum cel care a anunţat alarma, informează, luni, IPJ Vâlcea.

Alarmă falsă cu bombă la o sală cu jocuri de noroc din Râmnicu Vâlcea

Noaptea trecută, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost anunțati despre prezența unei bombe într-un local cu jocuri de noroc din Râmnicul Vâlcea. Aceștia s-au îndreptat de urgență la fața locului pentru a interveni.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, însoţiţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de jandarmi Vâlcea, lucrătorii ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea au intervenit în noaptea de 22 august a.c., în municipiul Râmnicu Vâlcea, la un local cu destinaţia jocuri de noroc, în urma unui apel pe 112 prin care s-a sesizat o ameninţare cu bombă.", precizează IPJ Vâlcea.

Poliția caută persoana care a efectuat apelul la 112

Echipajele de poliție s-au deplasat la faţa locului au asigurat zona şi au evacuat persoanele prezente

Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre o alarmă falsă. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi depistarea bărbatului care a efectuat apelul la 112, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.