Un angajat al TVR a murit, sâmbătă după-amiaza, după ce s-a aruncat de pe clădirea în care funcționează televiziunea publică. La fața locului au fost prezenți medici legiști și anchetatori care au ridicat probe pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Angajat al TVR, mort după ce s-a aruncat de pe clădirea instituţiei

Potrivit unor surse citate de News.ro, bărbatul avea 53 de ani și se afla în timpul programului. El lucra ca șofer.

La 13:50 a fost dat apelul la 112 de către un trecător. În ciuda eforturilor disperate ale medicilor, lucrătorul nu a mai putut fi salvat. Trupul acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.