Coșmar greu de imaginat pentru o fată de 16 ani din județul Teleorman. Procurorii DIICOT au arestat trei indivizi care, timp de un an și trei luni, au abuzat-o. Au pozat-o și filmat-o pentru a se lăuda în fața prietenilor, dar și ca să o șantajeze cu imaginile compromițătoare. Tatăl adolescentei este în stare de șoc.

Fată de 16 ani din Teleorman, abuzată și filmată în ipostaze intime timp de un an

„Mă miră cu ăsta de 47 de ani! Și ceilalți...Ei câți au?”, a spus tatăl fetei, potrivit Kanal D.

21, 29 și 47 de ani au cei trei bărbați arestați pentru 30 de zile sub acuzațiile de pornografie infantilă și act sexual cu un minor. Din mai 2020 și până în iulie anul curent, indivizii ar fi abuzat-o pe copilă de câte ori au dorit, fără ca cineva să știe de ororile la care ar fi fost supusă.

Potrivit anchetatorilor, tânăra nu doar că ar fi fost abuzată sexual, ci și filmată în ipostaze intime, cu care bărbații o amenințau pentru a nu vorbi, dar și ca să se laude cu faptele lor. trimițând înregistrări video pe rețelele de socializare. Astfel au reușit polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Teleorman și procurorii DIICOT să ajungă la ei.

Sora acuzatului de 47 de ani a declarat că fratele său ar fi victima unei înscenări, în urma căreia ar fi fost filmat în preajma minorei. Bărbatul ar fi mers la cârciumă, cineva l-a forțat să consume alcool peste măsură, s-a îmbătat și un terț i-ar fi făcut cunoștință fată, ce i-a fost prezentată ca având 19 ani jumătate, susține femeia.

Familia unui alt implicat spune, de asemenea, că la mijloc ar fi o manevră care să îi creeze probleme băiatului. Pe de altă parte, unii vecini mărturisesc faptul că nici fata nu era ușă de biserică. Indivizii trebuie acum să facă față unor acuzații grave. De menționat este că, în această anchetă, oamenii legii au la îndemână multe probe, pe care le-au obținut în urma perchezițiilor domiciliare la suspecți.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2021 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.