Clientul unui restaurant din Gorj a găsit un bandaj cu sânge în sandvișul pe care abia îl cumpărase. Vinovatul a fost sancționat și trimis la analize.

Un bandaj plin de sânge a fost găsit într-un sandviș, în Gorj

Bărbatul a povestit că a comandat sandvișul de la un restaurant care se laudă că prepară în propriul restaurant chifle pentru sandviș. Înfometat, el a îmbucat cu poftă din ce comandase și, la a treia înghițitură, a simțit că ceva nu este în regulă. Fără să bage de seamă inițial, victima a realizat ulterior că, de fapt, mușcase dintr-un pansament plin de sânge. Întâmplarea l-a îngrozit.

Speriat că ar putea să ia vreo boală, clientul a povestit pe rețelele de socializare incidentul și astfel inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului s-au autosesizat. Au mers în control la restaurantul cu pricina și astfel au aflat cum a ajuns bandajul în mâncare. Bucătarul a recunoscut că are o rană la deget și, cel mai probabil, a pierdut bandajul în timp ce frământa aluatul. Proprietarul localului le-a promis inspectorilor că îl va trimite pe angajat să își facă analize de sânge, pentru ca nu cumva să aibă vreo boală. Chiar și așa, acesta a fost sancționat.

„Bucătarul a recunoscut că are o rană la degetul inelar și că i-a picat din greșeală pansamentul în aluatul din care a făcut chiflele. La orice restaurant care se respectă știu că bucătarii folosesc mănuși. Aici, nu”, a povestit păgubitul, potrivit Kanal D.

„Cel mai mult mă tem să nu fi luat vreo boală care se transmite prin sânge, în momentul în care am mestecat acel pansament îmbibat”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2021 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.