Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a înecat în stațiunea Neptun. Medicii au fost solicitați pentru a interveni de urgență.

Bărbat înecat în stațiunea Neptun

Bărbatul a fost scos din valurile mării pe o plajă cuprinsă între Neptun şi Olimp. Victima are în jur de 40 de ani.

Echipaje ale Ambulanţei şi un elicopterul SMURD au ajuns de urgență la fața locului pentru acordarea primului ajutor.

Victima a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD la spital. Momentan nu se cunisc mai multe detalii despre starea bărbatului.

Avertismente din partea salvamarilor

Datorită ultimelor prognoze emise de ANM, vremea este instabilă, posibile averse și vijelii. Din această cauză valurile mării sunt agitate și sunt mult mai periculoase pentru înot.

Salvamarii atenționează turiștii să fie atenți să să nu se aventureze în valurile puternice ale mării, să nu se îndepărteze de mulțime și să respecte avertismentele autorităților.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.