Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare în Singapore pentru că a refuzat să poarte masca de protecție.

Condamnat la închisoare pentru că a refuzat să poarte masca de protecție

Un britanic aflat în Singapore a fost condamnat la 6 săptămâni de închisoare după ce a refuzat să poarte masca de protecție în spațiile publice, potrivit CNN.

Benjamin Glynn, în vârstă de 40 de ani ar fi neglijat măsurile anti-COVID-19 de mai multe ori. Bărbatului i s-au adus patru capete de acuzare pentru care a și fost găsit vinovat: în luna mai nu a purtat masca de protecţie într-un tren și în luna iulie la o audiere la o curte superioară de justiţie, pentru tulburarea liniştii publice şi pentru că a amenințat verbal funcţionarii publici.

Anterior, la cerința unui judecător, bărbatul a fost supus unui control psihiatric.

Reguli aspre anti-COVID-19 în Singapore

Britanicul a cerut Curții din Singapore să îi anuleze acuzațiile nedrepte solicitând să îi fie returnat și paşaportul pentru a se putea întoarce în Marea Britanie, la familia sa.

Retail jobs

Judecătorul din Singapore consideră că bărbatul se înșeală amarnic dacă consideră că este scutit de regulile anti-COVID din țară doar pentru că este turist.

În Singapore, regulile anti-Covid sunt foarte severe și sunt impuse spre a fi respectate de toți oamenii. Încălcarea acestora atrage asupra sa amenzi usturătoare și condamnări la închisoare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.