Un șofer de TIR a intrat într-un semafor și într-un copac după ce a pierdut controlul volanului. Acesta a fost la un pas să cadă în râul Dâmbovița.

Un șofer de TIR, la un pas de a cădea în Dâmbovița

Accidentul a avut loc în București, intersecția Splaiul Unirii cu Calea Vitan. Traficul din zonă este blocat de mai bine de cinci ore.

Din cauza accidentului de proporții, traficul este restricționat în zona Târgului Vitan. Șoferul TIR-ului venea dinspre centura București și se îndrepta spre centru. În intersecție șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un semafor și un copac.

Șoferul a fost cât pe ce să cadă cu tot cu TIR în râul Dâmbovița. În urma accidentului, TIR-ul a rămas blocat pe șosea, iar la scurt timp s-au format coloane imense de mașini.

Șoferul nu consumase alcool

Mai multe echipaje de poliție și pompieri au intervenit la fața locului. Aceștia au împrăștiat nisip pe carosabil și au încercat să elibereze zona pentru a nu se forma ambuteiaje.

Șoferul TIR-ului a fost supus testului pentru consum de alcool și substanțe stupefiante, rezultatele acestora fiind negative. Bărbatul a scăpat nevătămat în urma accidentului.

Polițiștii efectuează cercetări la locul accidentului pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc impactul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.