Uneori o singură frază îți poate schimba viața la 180 de grade. Oamenii au nevoie de gânduri bune și frumoase în unele momente ale vieții. Citatele sunt mereu o gură de aer proaspăt în clipele în care te simți cu moralul la pământ. Un simplu gând îți poate servi drept motivație pentru a trece peste greutăți și a merge mai departe.

Am pregătit special pentru tine 40 de citate despre viață, iubire și motivație.

1. The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong. – Cei slabi nu pot să ierte. Iertarea este însușirea celor puternici. -Mahatma Gandhi

2. When life shuts a door… Open it again. It’s a door. That’s how they work. – Când viața îți închide o ușă… deschide-o iar. Este o ușă, pentru asta a fost făcută.

3. Each of us is born with a box of matches inside us but we can’t strike them all by ourselves. – Fiecare din noi se naște cu o cutie de chibrituri înăuntrul nostru, dar nu le putem aprinde pe toate singuri. -Laura Esquivel

4. Life has no remote. Get up and change it yourself. – Viața nu are telecomandă. Ridică-te și schimb-o de unul singur.

5. Purpose is an incredible alarm clock. – Să urmărești un obiectiv e ca și cum ai avea un ceas cu alarmă incredibil de bun.

6. I love the smell of fresh ambition in the morning. – Iubesc mirosul ambiției dimineața.

7. What you do today can improve all your tomorrows. – Ce faci astăzi poate să îți îmbunătățească toate zilele care urmează. – Ralph Marston

8. A yawn is a silent scream for coffee. – Căscatul este un strigăt mut după cafea.

9. I like my coffee black and my mornings bright. – Îmi place cafeaua neagră și diminețile luminoase. -Terri Guillemets

10. Be gentle with yourself, you’re doing the best you can. – Fii blând cu tine, faci tot ce poți.

11. Some people feel the rain, others just get wet. – Unii oameni simt ploaia, alții doar simt că sunt udați de ploaie. -Bob Marley

12. To a great mind, nothing is little. – Pentru o minte remarcabilă, nimic nu este nesemnificativ. -Sherlock Holmes

13. Love all, trust a few, do wrong to none. – Iubește-i pe toți, ai încredere în câțiva, nu face rău nimănui. -William Shakespeare

Citeste si:
Top 30 cele mai frumoase citate despre viață pentru dezvoltarea...
Top 30 cele mai frumoase...

14. Embrace the glorious mess that you are. – Îmbrățișează harababura glorioasă care ești.

15. Happiness is the best makeup. – Fericirea e cel mai bun machiaj. -Drew Barrymore​

16. Good food = Good mood – Mâncare bună = Stare interioară bună

17. Successful people are not gifted; they just work hard, then succeed on purpose. – Oamenii de succes nu sunt înzestrați în mod special; doar muncesc din greu și de aceea reușesc.

18. No matter how you feel, get up, dress up, show up and never give up. – Indiferent de cum te simți, ridică-te din pat, îmbracă-te, fă o figură bună și niciodată nu renunța.

19. Difficult roads often lead to beautiful destinations. – Drumurile grele conduc, de obicei, către destinații spectaculoase.

20. A great attitude becomes a great day which becomes a great month which becomes a great year which becomes a great life. – O atitudine pozitivă duce la o zi bună care duce la o lună bună care devine an bun care se transformă într-o viață bună. -Mandy Hale

Citeste si:
Citate care fac drumul spre succes mai usor
Citate care fac drumul spre...

21. Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. – Caută un lucru pozitiv în fiecare zi, chiar dacă uneori trebuie să te uiți puțin mai atent.

22. Every day is a new beginning. Take a deep breath, smile and start again. – Fiecare zi este un nou început. Trage aer adânc în piept, zâmbește și ia-o de la capăt.

23. There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle or you can live as if everything is a miracle. – Sunt două moduri în care poți să trăiești: ca și cum nimic din ce există nu e miraculos sau ca și cum totul este un miracol. -Albert Einstein.

24. Today was good. Today was fun. Tomorrow is another one. – Azi a fost o zi bună. A fost o zi distractivă. Mâine este o altă zi. -Dr. Seuss

25. A secret to happiness is letting every situation be what it is instead of what you think it should be. – Un secret al fericirii este să iei totul așa cum este în loc să te gândești cum ar trebui să fie.

Citeste si:
5 citate motivationale care te vor transforma intr-un optimist
5 citate motivationale care...

26. To be happy, we must not be too concerned with others. – Pentru a fi fericiți, nu trebuie să fim prea preocupați de alții.

27. Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony. – Fericirea este atunci când ce gândești, ce spui și ce faci sunt în armonie. -Mahatma Gandhi

33. Count your age by friends, not years. Count your life by smiles, not tears. – În viață contează prietenii, nu anii; zâmbetele, nu lacrimile. -John Lennon

34. Sometimes having coffee with your best friend is all the therapy you need. – Uneori, o ceașcă de cafea alături de cel mai bun prieten este singura terapie de care ai nevoie.

35. The best memories come from bad ideas done with best friends. – Cele mai bune amintiri se nasc din idei proaste puse in aplicare cu cei mai buni prieteni.

36. Friend – one who listens, doesn’t judge, and somehow makes everything all right. – Prieten este cel care ascultă, nu judecă și datorită căruia totul va fi bine. .

Citeste si:
China Open: Sorana Cirstea o elimina pe Karolina Pliskova si va...
China Open: Sorana Cirstea o...

37. There is nothing better than a friend, unless it’s a friend with chocolate. – Nu este nimic mai bun decât un prieten, decât dacă nu este un prieten cu ciocolată. -Charles Dickens.

38. Sometimes the best revenge is to smile and move on. – Uneori cea mai bună răzbunare e să zâmbești și să mergi mai departe.

39. Never give up on the things that make you smile. – Niciodată să nu renunți la ce te face să zâmbești.

40. One smile can’t change the world, but your smile changes mine. – Un singur zâmbet nu poate schimba lumea, dar zâmbetul tău o schimbă pe a mea.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.