O fată de numai 16 ani a omorât un individ ce îi putea fi tată, după ce, acuză ea, individul ar fi încercat să o violeze. Încă nu este elucidat motivul vizitei nocturne pe care tânăra a făcut-o în apartamentul agresorului. Ea a motivat că a fost chemată acolo să discute despre un loc de muncă.

O fată de 16 ani din Piatra Neamț și-a ucis agresorul care încerca să o violeze

Agresorul ar fi ademenit-o pe fata de 16 ani în apartamentul său ca să o violeze. Adolescenta, care renunțase la școală în urmă cu trei ani, dar se apucase de muncă, încerca să-și găsească un nou serviciu. Victima i-a promis pe rețelele de socializare că o va ajuta. A chemat-o într-o noapte la el acasă pentru a-i oferi detalii despre oferte de serviciu care implică îngrijirea unor bătrâni. Altele îi erau planurile cu fata, susține ea.

Bărbatul i-ar fi cerut adolescentei să întrețină relații intime, iar pentru că a fost refuzat a vrut să o violeze. Speriată, ea a vrut să fugă din casă, dar ușa era încuiată. Ca să se apere, ar fi pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat. Tatăl celui ucis afirmă că nu crede varianta fetei, argumentând că, după un telefon la Procuratură, a aflat că fiul său era înjunghiat de 16 ori.

Jandarmii au spart ușa unui alt apartament

Când l-a văzut pe agresor într-o baltă de sânge, tânăra a sunat la 112 și a povestit că l-a omorât pe cel care a încercat să o violeze. Șocată, fata nu a reușit să spună unde se află, dar oamenii legii au localizat telefonul acesteia. Inițial, jandarmii au greșit apartamentul și au spart ușa unei alte locuințe. După o oră de căutări, au intrat la adresa corectă. În acest timp, minora se închisese într-o cameră.

„Deoarece persoana se afla în stare de șoc și nu a putut furniza detalii concrete cu privire la locația unde se află, polițiștii au intervenit în două locații, aflate la același etaj al imobilului. În cadrul intervenției, au fost avute în vedere prevederile legale potrivit cărora polițiștii pot interveni în forță, în cazul în care este pusă în pericol viața, integritatea sau sănătatea persoanelor”, a transmis Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

„Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. O fugit, că soţul meu o fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-o temut că poate o bate. De unde l-o cunoscut nu ştiu...spune că are un telefon, că are o sumă de bani”, a declarat mama fetei pentru Observator.

Bărbatul înjunghiat are 41 de ani și este din Codlea, Brașov. Locuia de patru ani cu chirie în Piatra Neamț. Stătea de două săptămâni în apartamentul în care a și murit și se ocupa de transportul de persoane.

„Nu mi-a părut de încredere. Tot timpul mirosea a băutură. Eu nu l-am văzut treaz. E un pierde vară, ce să mai zic”, a mărturisit Mihai Axinte, proprietarul imobilului, pentru sursa citată.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.