Un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia în această după amiază. Autoritățile au atenționat și populație din împrejuri cu un mesaj RO-Alert.

Incendiu la un depozit de materiale plastice la Alba Iulia

Un incendiu devastator a izbucnit astăzi la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Incendiul degajează un fum dens negru, imagine care pare a fi desprinsă dintr-un film de groază.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a transmis că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi.

Pompierii au atenționat că există probabilitatea ca incendiul să se extindă și spre depozitele din vecinătate.

Mesaj RO-Alert pentru populația din împrejurime

Pentru a potoli flăcările aprige, la fața locului s-au deplasat cinci maşini de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD. Din cauza materialelor care se aprindeau cu repeziciune și a suprafeței mari au fost nevoie de alte două echipaje de stingere trimise de ISU Sibiu şi ISU Hunedoara.

Retail jobs

"Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecție. Intervenția este în dinamică", au explicat reprezentanţii ISU Alba.

Pompierii au primit ajutor și din partea ISU Bihor, ISU Cluj, ISU Timiş şi ISU Hunedoara pentru a stinge flăcările în cel mai scurt timp și de a preveni o altă tragedie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.