Un bărbat a fost atacat de un urs în timp ce încerca să îi facă poze. Întreaga scenă a fost filmată de trecători, care mai apoi a fost făcută publică pe rețelele de socializare. Trecătorii au tot încercat să-l atenționeze pe bărbat, însă acesta nu a ascultat și a continuat să pozeze animalul.

Bărbat atacat de un urs în timp ce îi făcea poze

Chiar dacă în repetate rânduri, jandarmii au avertizat populația să nu se apropie de urși și mai ales să nu îi hrănească, chiar și în ciuda amenzilor, curioșii nu ascultă îndemnul autorităților. Un bărbat și-a făcut curaj și s-a apropiat de un urs pentru a-i face câteva poze.

Incidentul a avut loc pe marginea unui drum, în apropiere de Barajul Vidraru. Martorii întâmplării au încercat să îl convingă pe bărbat să renunțe la idee, însă acesta nu a ascultat nici măcar de jandarmii care se aflau în apropiere.

Bărbatul s-a ales doar cu o sperietură

La un moment dat, ursul îl atacă pe bărbat, acesta speriindu-se și cade jos, în timp ce trecătorii care îi strigă din mașină: „Ești prost rău de tot!“. Din fericire, ursul doar l-a speriat pe bărbat și nu s-a năpustit asupra lui.

Retail jobs

Întreg momentul a fost filmat de martori și a fost făcut public pe rețelele de socializare, acesta fiind distribuit masiv.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.