O bancă din lemn a fost montată pe Vârful Cornul Călțunului, din Munții Făgăraș, la peste 2.500 de metri altitudine. La moment nu se știe cine a amenajat micul spațiu de relaxare.

Bancă montată pe vârful muntelui Făgăraș

O bancă din lemn a fost montată la 2.500 de metri altitudine pe muntele Făgăraș. Fotografiile cu această zonă de relaxare au devenit virale pe rețelele de socializare. Banca are și un mesaj ”Cea mai tare bancă din lume (2/2). Sucursala Cornul Călțunului”.

Imaginile au fost făcute publice pe un grup de Facebook pentru pasionații de trasee montane. Persoana care a publizat pozele susține că o familie din Sibiu ar fi montat banca pe munte, aceștia păstrându-și anonimatul.

Banca va fi demontată

Entuziasmul nu a durat însă prea mult. Salvamont Argeș a anunțat că banca urmează să fie demontată. Aceștia susțin că banca nu își are locul pe vârful muntelui.

"Problema este că nu ne apucăm sa montăm bănci pe vârfuri, natura trebuie să rămână aşa cum este. Mâine-poimâine montează alţii un chioşc sau cine ştie ce. Din punctul meu de vedere, oamenii aceia ar trebui sa primească o amendă de la Jandarmeria montană pentru că au făcut acolo ceva ce nu are nicio legătură cu peisajul montan", spune șeful salvatorilor montani.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.