Circa 50 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişte au ars, duminică după-amiază, în timpul unor incendii apărute în apropierea satelor Luncaviţa şi Casimcea, din judeţul Tulcea, în urma unor incendii provocate, a anunţat luni Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Cea mai mare suprafaţă, 15 hectare de mirişte şi circa 25 de hectare de vegetaţie uscată, a ars pe raza localităţii Casimcea, acolo unde au intervenit şase subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi membri ai Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Casimcea cu o autospecială de stingere.

"Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore de la momentul anunţării, la ora 19.00. În sprijinul pompierilor au intervenit şi câţiva localnici cu tractoare şi cisterne, pentru a stopa arderea", a menţionat ISU Delta.

La Luncaviţa, au ars 10 hectare de vegetaţie uscată, iar pentru stingerea incendiului au intervenit lucrătorii Secţiei de Pompieri Măcin şi serviciul de voluntari al primăriei comunei, incendiul fiind stins după aproape două ore.

"În urma acestor incendii, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite", a precizat ISU Delta. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.