Un hoț din București a furat gențile unor angajate de la un salon de înfrumusețare în doar câteva minute. Suspectul a intrat pe furiș în salon și a mers țintă la vestiarul în care se aflau bunurile lucrătorilor. Anchetatorii nu exclud varianta ca acesta să fi avut un complice, care ar fi ținut-o ocupată pe recepționistă. Hoțul este în continuare liber.

Jaf la un salon de înfrumusețare din București

Bărbatul din imagine a pus în aplicare un plan bine conturat pentru a fura din bunurile angajatelor de la un salon de înfrumusețare. Pe camerele de luat vederi se observă cum hoțul se apropie agitat de intrarea din spate a salonului, își aranjează hainele, apoi își face curaj și deschide ușa.

După ce a intrat, a mers către vestiarul angajatelor unde erau gențile lor. Nici nu s-a uitat în ele, ci le-a pus pe toate într-un coș de gunoi și a plecat. Viteza cu care s-a mișcat a ridicat multe semne de întrebare, elucidate rapid ulterior.

Oamenii legii bănuiesc faptul că a avut și un complice. La un moment dat, este surprins cum face semn cu mâna către o altă persoană, pe urmă intră în salon. Ar fi vorba despre o femeie, care ar fi sunat la recepție chiar în momentul în care individul a intrat pe ușa din spate, astfel ținând-o ocupată pe angajata de la recepție preț de câteva minute bune. Conform managerului firmei, aceasta le-a fost clientă în luna mai a acestui an.

Pe de altă parte, suspectul ar fi fost văzut de multe ori prin zonă, au dezvăluit clientele salonului, care l-au recunoscut în imagini. Pentru moment, el este de negăsit. Prejudiciul s-ar ridica la suma de 7.000 de lei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.