Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, în Mogoșoaia, într-o hală în care sunt depozitate componente cu care se realizează mentenanța la avioane. Focul a ars pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați.

Incendiu la o hală de lângă București

Locuitorii au primit mesaj RO Alert prin care au fost informați despre incendiul de pe strada Ceferiștilor. Suprafața afectată de flăcări a fost mare. La fața locului au acționat 20 de autospeciale de stingere și alte echipaje. În jurul halei nu sunt case, dar existența vegetației le-a dat autorităților fiori.Focul a fost stins după aproape trei ore, iar cauza, cel mai probabil, a fost un scurtcircuit.

Autoritățil au transmis și un mesaj RO-Alert:


  • "Incendiu major produs în Mogoșoaia, strada Ceferiștilor. Degajări mari de fum.

  • Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona.

  • Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări".
  • Retail jobs


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.