Portretul lui Nicolae Ceaușesu a fost suprins pe un TIR ce circula pe o șosea din Europa. Imaginile video au făcut furori în rândul internauților.

Portretul lui Ceaușescu, imprimat pe un TIR

TIR-ul pe care era imprimată imaginea lui Ceaușescu era cu numere de înmatriculare în Suceava. Poza fostului președinte al României era pe întreaga suprafață a ușilor din spate ale camionului.

Numai românii și persoanele care au trăit vremurile în care acesta era la conducere au putut recunoaște personalitatea ce se afla pe ușile TIR-ului. Fotografia era însoțită și de citatul "Noi ce-am construit / Voi nu reușiți să dați cu var".

Acest citat, într-o formă modificată, i-a fost atribuit după anii 1989 lui Nicu Ceaușescu, fiul fostului conducător al României.

Ceaușescu, plimbat prin Europa pe ușile unui camion

Întâmplarea a avut loc pe o șosea din Italia. Clipul video a fost filmat de un român originar din Iași, dar care locuiește la Torino, Italia. Acesta a postat imaginile video pe pagina sa personală de Facebook.

Internauții au reacționat imediat și clipul video a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare. Mai mult, câțiva internauți au notat în secțiunea de comentarii că sunt de acord cu afirmația care însoțește poza lui Ceaușescu.

În unul dintre comentarii, o persoană a cerut chiar o traducere în italiană a citatului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.