Persoanele care se vor vaccina anti-COVID-19 în toamnă, vor putea beneficia de tichete de masă în valoare de 100 de lei, a anunțat ministrul Sănătății.

Tichete de masă pentru românii care se vor vaccina din toamnă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a declarat că românii ce se vor vaccina anti-Covid-19 în următoarea perioadă, vor beneficia de tichete de masă drept bonus, acestea fiind eliberate direct de la centrele de imunizare, după ce au făcut schema completă de vaccinare.

”Probabil începând cu luna septembrie, nu știu exact data, dar sunt niște tehnicalități care trebuie îndeplinite. Cadrul legal, asigurarea resursei bugetare, după aceea tipărirea și distriubirea bonurilor de masă. Cred că până în septembie vom reuși să le îndeplinim”, a menționat ministrul.

Tichete în valoare de 100 de lei

Tichetele de masă oferite vor avea o valoare de 100 de lei, câte un singur tichet pentru o persoană vaccinată cu schema completă cu unul dintre vaccinurile ce sunt disponibile la moment în țară.

Ministrul susține că această tactică este ca o tehnică de motivare a populației să se imunizeze contra coronavirusului.

Citeste si:
Suntem la un pas de a fi în imposibilitatea de a duce un trai...
Suntem la un pas de a fi în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Anterior, s-au încercat diferite tehnici de motivare a populației pentru a se vaccina, de la bilete la cinematograf, mici, până la tablete și bani.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.