E alertă națională după un episod petrecut în Judecătoria din Văleni, județul Prahova. Un tânăr de 17 ani acuzat de furt a reușit să fugă de sub nasul polițiștilor și magistraților chiar în timp ce pe numele său se scria mandatul de arestare.

Un tânăr de 17 ani din Vălenii de Munte a fugit de sub nasul polițiștilor în timp ce i se scria mandatul de arestare

Zidaru Cătălin Florin a fost reținut de către polițiști pentru o spargere dată la o casă de vacanță din Drajna, alături de alți doi prieteni. El a fost dus la Judecătoria Vălenii din Munte cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cât aștepta verdictul judecătorilor, le-a cerut oamenilor legii să iasă pentru a fuma.

Imediat ce a ieșit în curtea Judecătoriei, s-a făcut nevăzut. În urma lui a plecat un agent, dar nu a reușit să-l prindă. Din acel moment, băiatul este de negăsit și a fost dat inclusiv în urmărire. Au fost formate echipaje de căutare de polițiști și, de asemenea, la ieșirile din oraș au fost instituite filtre, însă nici până la această oră inculpatul nu a fost prins.

„În data 11.08.2021, in jurul orei 17.00, Zidaru Catalin Florin, in calitate de retinut pentru savarsirea faptelor de furt, violare de domiciliu si distrugere, a evadat de sub escorta Politiei Orasului Valenii de Mumnte din cadrul IPJ Prahova.

Semnalmente: inalțime 1.75, constituție atletica, par negru intins, fața ovala, ten deschis, gura mijloci barbie normala, ochi caprui, avand ca semne particulare taieturi pe ambele brațe și piept. In momentul evadarii, acesta era imbracat cu o pereche de pantaloni bleumarin tip bermude si tricou culoare neagra cu inscripția ”PROTECT”, se arată pe site-ul Poliției Române.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.