Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, în jurul orei 11:00, la un bloc de locuințe din cartierul bucureștean Rahova. 38 de locatari au fost evacuați, iar 7 au avut nevoie de prim-ajutor. Doi pompieri au acuzat stare de rău după ce au fost expuși la fum. Un polițist local s-a tăiat la braț.

Incendiu în cartierul Rahova din București

Focul a izbucnit la un bloc cu 10 etaje în curs de reabilitare termică, din cartierul Rahova din București. Au ars două laturi ale blocului din Calea Rahovei 325, iar circulația a fost restricționată. La fața locului au fost 20 de autospeciale de stingere, 3 autoscări, 5 mașini SMURD și 2 mașini de descarcerare. Doi pompieri au fost transportați la o unitate medicală după ce s-au intoxicat cu fum. În total, 38 de locatari au fost evacuați și șapte dintre ei au primit întrijiri medicale.

„În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La fața locului intervin polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum și pentru fluidizarea traficului rutier”, informează Brigada Rutieră a Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

„În acelaşi timp, un politist local cu tăiatura la nivelul unui brat, constient, a primit ingrijiri la fata locului. Acesta nu necesita transport la spital”, au anunțat salvatorii.


  • Deflagrația ar fi pornit de la un nivel inferior, etajul 2 sau 3.

Știre în curs de actualizare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.