Trei mașini de pompieri au fost trimise la un bloc din Constanța, unde o gospodină cocea vinete aproape de miezul nopții. Pentru că mirosul de jar și fumul s-au dus pe toată scara, vecinii s-au speriat și au crezut că apartamentul femeii a luat foc. Salvatorii care au ajuns la caz și au constatat că incendiul nu se confirmă. Doamna le-a deschis ușa, mulțumită că a reușit să răzbească în fața „comorilor” pentru iarnă.

O gospodină din Constanța și-a speriat vecinii după ce a copt vinete pe balcon. Pompierii au intervenit cu trei mașini de stingere a focului

Valentina Coman este gospodina din Constanța care a îngrijorat un boc întreg plus un echipaj de pompieri. În jurul orei 22:00, aceasta s-a apucat să coacă vinete pe terasa casei sale. Grătarul improvizat a făcut flacără, iar fumul gros i-a făcut pe cei din jur să creadă că apartamentul ei a luat foc. Câteva minute mai târziu, la fața locului au ajuns oamenii legii.

„Vecina de la etajul 1 a reușit cu succes să dea foc terasei unde stă, prin aprinderea unui grătar. A vrut să facă niște vinete la grătar, n-a fost supravegheat focul”, a spus un locatar.

Totul s-a încheiat cu bine, iar incidentul s-a stins de la sine. La fața locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autoscară și o autospecială de transport victime multiple.

Fiind vorba de bloc și un magazin lângă s-a trimis automat autospeciala de victime multiple. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în seara de miercuri, 4 august, pe bulevardul Tomis nr. 334, acolo unde a avut loc un incendiu, la etajul 1 al unui bloc. Ajunși la fața locului, pompierii s-au retras întrucât incendiul nu s-a confirmat. De fapt, locuitorii apartamentului respectiv coceau… vinete!, se arată într-un comunicat ISU.

Polițiștii au întocmit un proces verbal, dar au înțeles situația și nu au amendat-o pe femeie.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.