Pornirile necontrolate ale unui motociclist din București au provocat moarte de om. După o șicanare pe șosele cu un tânăr care era pe o trotinetă electrică, individul a oprit și l-a lovit cu casca de protecție în cap atât de tare încât victima și-a pierdut echilibrul și s-a prăbușit pe asfalt. Clipa tragediei a făcut ca șoferul să nu mai poată frâna, iar băiatul a fost izbit mortal. Imaginile au fost filmate de o cameră de bord din mașina care venea din sens opus, implicată de asemenea în nenorocire.

Tânăr aflat pe trotineta electrică, omorât în București după o șicanare în trafic cu un motociclist

Camera de bord montată pe mașina implicată în accident a surprins momentul în care tânărul pe trotinetă este lovit mortal după ce e atacat de un motociclist. Mihai avea 39 de ani și nu a avut nicio șansă să supraviețuiască, deși medicii s-au chinuit să-l resusciteze. În urma conflictului, acesta s-a izbit cu capul de o mașină și a rămas lat pe caldarâm.

Scenele s-au derulat aproape de intersecția dintre Șoseaua Vitan-Bârzești și Șoseaua Olteniței. Șicanarea dintre cei doi, însă, ar fi pornit mai devreme. După câteva schimburi de replici, bărbatul pe trotinetă a plecat către Șoseaua Olteniței, iar motociclistul s-a ținut după el.

Bărbatul pe motor i-ar fi făcut semne disperate să oprească trotineta, dar cum victima nu a ascultat, a plătit cu viața. După ce l-a depășit, motociclistul a oprit în intersecție,a coborât și l-a așteptat pe rival. Când tânărul de 39 de ani s-a apropiat cu trotineta, individul s-a năpustit asupra sa pentru a-l bate. A luat casca în mână și a azvârlit-o după el, nimerindu-l direct în cap. Acesta s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit mortal de un automobil care venea din sens opus.

„A fost adus la camera de gardă un pacient, bărbat 39 de ani, intubat și resuscitat la locul accidentului, în stare critică, care a decedat ulterior după toate eforturile colegilor mei, leziunile principale fiind la nivelul craniului”, a transmis dr. Florin Bica, purtător de cuvânt Bagdasar Arseni.

Motociclistul a fost reținut și anchetat de procurori pentru omor deosebit de grav. Laurențiu Trică Mitrici, poreclit „Americanu”, este cunoscut în lumea motocicliștilor. Prietenii îl descriu ca pe un om glumeț, calm. Nimeni nu îl credea în stare de un astfel de gest.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.