Primăria Sectorului 4 din București a anunțat că începând de joi, de la ora 17.00, până vineri la ora 6.00, parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor vor fi închise din cauza codului portocaliu de furtuni și vijelie.

Primăria Sectorului 4 a decis închiderea a două parcuri

Primăria a decis să recurcă la această măsură pentru siguranța copiilor și a maturilor, drept urmare a avertizării de vreme instabilă, emisă de meteorologi pentru Capitală.

Începând de astăzi (joi), de la ora 17:00 și până mâine dimineață (vineri) la ora 06:00, Primaria Sectorului 4 va închide două parcuri, Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor pentru a preveni eventuale accidente ale maturilor și copiilor care se relaxează în timpul liber pe teritoriul parcurilor.

Cod portocaliu de furtuni și vijelie în aproape toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vijelii și rafale de vânt ce pot ajunge până la 100 de km/oră, cu averse și grindină de mari dimeniuni, valabil până mâine dimineață, la ora 06:00 pe aproape tot teritoriul țării. În acest interval, meteorologii recomandă să evitați deplasările care nu sunt urgente.

„În cazul în care întâmpinați totuși dificultați cauzate de vremea rea, puteți anunța de îndată Primăria Sectorului 4, la numărul de urgență 021.9441”, mai transmit cei de la Primăria sectorului 4.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.