O sculptură în formă de grenadă de mână dintr-o valiză aflată în drum spre Statele Unite a creat o mare panică pe Aeroportul Internaţional Frankfurt.

O sculptură în formă de grenadă a creat panică în aeroportul Frankfurt

Un angajat al serviciilor de securitate din aeroport a descoperit presupusa grenadă de mână, marţi, în timpul scanării bagajului, a declarat miercuri poliţia federală germană. Zona a fost împrejmuită de poliţie.

Avionul, care se afla deja pe pistă, a decolat spre Washington cu o întârziere de aproape o oră şi jumătate, fără valiza în care a fost găsit obiectul suspect.

Sculptura trebuia să ajungă în SUA

Obiectul fusese transformat într-o sculptură şi nu putea fi utilizat pe post de grenadă, au indicat autorităţile. Poliţia a precizat că obiectul nu a reprezentat în niciun moment un pericol.

Proprietarul valizei, un cetăţean american în vârstă de 56 de ani, se afla deja la bordul aeronavei. Poliţia a indicat că bagajul său va fi trimis ulterior în Statele Unite, relatează Agerpres.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.