Un copilot TAROM a leșinat chiar în timp ce manevra aeronava. Comanda a fost preluată imediat de comandant. Se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct.

Un copilot a leșinat chiar în timpul zborului

Incidentul a avut loc într-un avion al firmei TAROM care se întorcea de la Amsterdam şi urma să aterizeze pe aeroportul Otopeni din București.

În timp ce copilotul se afla la manşă și manevra aeronava, acesta a început să se simtă rău şi a anunţat imediat turnul de control. Copilotul avea o dificultate în a respira, iar pentru a nu pune în pericol întreg avionul, comandantul a preluat controlul.

Aeronava avea la bord 76 de pasageri și a ajuns în siguranţă, fără întârziere în aeroportul Otopeni. Acolo aeronava era așteptată de pompieri şi o ambulanţă SMURD. Copilotul a fost transportat de urgență la spital.

Care a fost cauza

La momentul actual nu se cunoaște exact motivul din cauza căruia copilotul a leșinat. Acesta a fost transportat șa spital și urmează să fie examinat.

Se presupune însă, că bărbatul ar fi suferit un infarct.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.