Un nou drog mișună prin cluburi. Tesla Blue este o pastilă extrem de puternică ce poate curma viața tinerilor. Un bărbat a murit iar alți doi au fost internați la spital după ce au consumat acest drog.

Tesla Blue, drog periculos tot mai prezent în cluburile de noapte

Tesla Blue este un nou drog cunoscut mai ales în rândul tinerilor. Aceasta este o pastilă de ecstasy foarte puternică, o combinație între MDMA și cocaină, potrivit „The Sun”. Drogul este comercializat în cluburile din Londra și Bristol și este o combinație letală pentru organismul uman.

Un club din Bristol a publicat un avertisment pe pagina lor de Instagram cu referire la cât de periculoase sunt aceste pastile și un îndemn pentru toți să evite consumul acestora.

Victime ale pastilelor Tesla Blue

Avertismentul a venit după ce un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit vineri, iar alți doi bărbați au fost internați în spital după ce ar fi consumat aceste droguri, într-un club din Tottenham, Londra.

Bărbaților li s-a efectuat analiza toxicologică și medicii așteaptă să vadă dacă pacienții au consumat sau nu aceste droguri. Alte câteva zeci de persoane care se presupune ca ar fi consumat și ele aceste pastile au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Clubul care a lansat avertimentul a plasat și o poză cu drogul în sine. O pastilă albastră în forma unei mașini electrice Tesla și a lăsat și un mesaj: „Atenție, pastile extrem de puternice în circulație”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.