Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan a anunțat că locuitorii Capitalei vor avea 100 de autobuze electrice noi. Primarul a mai menționat că aceasta a fost „promisiune neonorată a fostei administrații”.

100 de autobuze electrice noi pentru Capitală

Nicușor Dan a anunțat că bucureștenii vor avea 100 de autobuze electrice noi în circulația din Capitală. Cele 100 de autobuze fac parte din Programului Operațional Regional.

Consiliul General al Municipiului București a votat pentru majorarea prețului unui autobuz electric. În cele din urmă, de la suma 480.000 de euro, autobuzul ar urma să coste 620.295 de euro.

„O promisiune neonorată a fostei administrații”

Nicușor Dan a mai subliniat că achiziționarea autobuzelor electrice este „o promisiune neonorată a fostei administrații”.

„Avem patru proiecte care vizează achiziția de autobuze electrice. Într-o ședință precedentă am aprobat studiul de oportunitate pentru majorarea prețului. Achiziționarea de autobuze electrice din fonduri europene a fost o promisiune neonorată a fostei administrații.

Încă din 2018 a existat o hotărâre de consiliu. Au urmat două licitații pentru că prețurile nu erau corecte pe piață. Am actualizat aceste prețuri”, a precizat Nicușor Dan.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.