Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan a anunțat că locuitorii Capitalei vor avea 100 de autobuze electrice noi. Primarul a mai menționat că aceasta a fost „promisiune neonorată a fostei administrații”.

100 de autobuze electrice noi pentru Capitală

Nicușor Dan a anunțat că bucureștenii vor avea 100 de autobuze electrice noi în circulația din Capitală. Cele 100 de autobuze fac parte din Programului Operațional Regional.

Consiliul General al Municipiului București a votat pentru majorarea prețului unui autobuz electric. În cele din urmă, de la suma 480.000 de euro, autobuzul ar urma să coste 620.295 de euro.

„O promisiune neonorată a fostei administrații”

Nicușor Dan a mai subliniat că achiziționarea autobuzelor electrice este „o promisiune neonorată a fostei administrații”.

„Avem patru proiecte care vizează achiziția de autobuze electrice. Într-o ședință precedentă am aprobat studiul de oportunitate pentru majorarea prețului. Achiziționarea de autobuze electrice din fonduri europene a fost o promisiune neonorată a fostei administrații.

Citeste si:
Șoferii STB, amendați dacă nu pleacă la timp de la capăt de linie
Șoferii STB, amendați dacă nu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Încă din 2018 a existat o hotărâre de consiliu. Au urmat două licitații pentru că prețurile nu erau corecte pe piață. Am actualizat aceste prețuri”, a precizat Nicușor Dan.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.