Cinci persoane au fost prinse sub un mal de pământ lângă Biblioteca Națională din București. Patru dintre victime au fost salvate și acum se intervine pentru salvarea celei de a cincea victime.

Cinci persoane, prinse sub un mal de pământ lângă Bublioteca Națională

Un apel la 112 a anunțat un incident în zona Bibliotecii Naționale din Capitală. În apropiere se efectuează lucrări de reabilitare.

Cinci muncitori au fost prinși de un mal de pământ ce s-a surpat direct peste ei. Primele trei victime ce se aflau la o adâncime mai mică au fost scoși la timp și transportați la spital pentru mai multe investigații.

Salvatorii au intervenit de urgență

Alte două persoane se află la o adâncime mai mare, iar procedura de salvare este ceva mai complicată, însă salvatorii încearcă din răsputeri să ajungă la victime cât mai curând.

Încidentul a avut loc în urmă cu o oră, iar mai bine de 30 de salvatori se chinuie să salveze celelalte victime.

Alt patrulea muncitor, victimă a incidentului este un cetățean străin. Acesta a fost salvat de sub dărămături, iar medicii îi acordă primul ajutor medical.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.