În această dimineață, un muncitor de 43 de ani a murit, iar un altul, în vârstă de 51 de ani, a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD, după ce s-ar fi intoxicat cu gaze reziduale. Bărbații sunt angajați ai societății locale de apă și canalizare.

Tecuci: Un muncitor a murit, iar un altul e în stare gravă după ce au coborât într-un canal

Cei doi muncitori de la compania locală de canalizare au coborât în subteran cu sarcina de a curăța un grătar. La un moment dat, colegii rămași la suprafață au constatat că ceva este în neregulă, moment în care un al treilea bărbat a coborât după ei. În drum spre, acesta a simțit un miros puternic, a început să se simtă rău și a a dat să se întoarcă, reușind să iasă la timp.

Muncitorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD. Primul a fost scos bărbatul de 51 de ani, a fost resuscitat și readus la viață, apoi transportat la spital. Pentru al doilea individ nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decedat.

Autoritățile locale vorbesc despre prezența unor gaze reziduale din cauza cărora li s-a făcut rău angajaților. Nu se cunoaște dacă aceștia purtau echipament corespunzător pentru o astfel de intervenție. În acest moment, la locul tragediei se află inspectori de la Protecția Muncii care efectuează anchete ce trebuie să lămurească condițiile în care întreaga acțiune s-a petrecut.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.