Începutului lunii august va începe cu cer senin, însorit. Nu sunt prognozate precipitații. În schimb, meteorologii transmit temperaturi excesive în majoritatea județelor din țară.

Timișoara

Cerul va fi fără nori pe parcursul acestei zile, nu va fi înnorat nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, în schimb, vor apărea norii. Nu vom avea ploaie. Temperatura din cursul zilei va fi de 38°C, iar minima nopții va fi de 21°C.

Craiova

Cerul va fi fără nori pe parcursul acestei zile, nu va fi înnorat nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, în schimb, vor apărea norii. Nu vom avea ploaie. Maxima zilei va fi de 39°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 19°C.

Citeste si:
Confruntare sângeroasă în București. Doi șoferi s-au înjunghiat în...
Confruntare sângeroasă în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 33°C, iar cea minimă la 19°C.

Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă va fi de 30°C în timp ce minima va atinge 24°C.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 21 septembrie. Răcirea vremii...
Prognoza meteo pentru ziua de...

București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 38°C, iar cele minime la 22°C.

Oradea

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Temperatura maximă va urca până la 37°C, iar noaptea vor fi 18°C.

Citeste si:
Fostul primar al municipiului Iași, Gheorghe Nichita, închis pentru...
Fostul primar al municipiului...

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Minima nopții va fi de 20°C, iar temperatura zile va fi de 32°C.

Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 32°C, iar noaptea vor fi 16°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită mai bine de jumătate de zi. Deși seara se va înnora, nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va fi de 33°C, iar cea minimă 18°C.

Suceava

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra așa de dimineață până seara. Nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 30°C, iar noaptea vor fi 20°C.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.