Aproximativ 200.000 de turiști se bucură de vacanță în acest weekend pe litoralul românesc. Acest sfârșit de săptămână este considerat cel ami aglomerat din întreg sezonul estival. Stațiunea Eforie Nord este în topul preferințelor.

Peste 200.000 de turiști pe litoralul românesc în acest weekend

În ultima zi din luna iulie, românii au dat buzna pe litoralul românesc pentru a se bucura de vremea frumoasă și de vacanță. Deci medicii recomandă să se evite expunerea la soare după ora 12, oamenii au ignorat cu desăvârșire sfatul specialiștilor.

Aceștia s-au bronzat și au stat în mare, ignorând și distanțarea socială, deoarece mulțimea nu avea loc suficient. Ca și în anii precedenți, stațiunea Eforie Nord rămâne una dintre cele mai populate și atractive stațiuni. Prețuri accesibile, distracții pentru maturi și copii, discoteci și diverse activități îi așteaptă pe cei care optează pentru o vacanță la Eforie Nord.

Aglomerație infernală la Eforie Nord

Plajele sunt arhipline, nici măcar șezlonguri libere nu mai sunt, iar oamenii și-au așezat prosoapele aproape de malul mării. Plaja este imposibil de traversat deoarece nu există nici o distanțare socială din cauza aglomerației. Nici în larg nu este mai lejer. Turiștii s-au aventurat în larg stând umăr lângă umăr. Cei mai curajoși s-au aventurat în mai multe distracții cu skyjetul, banana și altele.

„Turiștii și-au ocupat locul încă de la primele ore ale dimineții pe șezglong (...) Urmează încă două zile de foc, pentru că meteorologii anunță caniculă, iar temperatura maximă poate ajunge chiar și 40 de grade Celsius. Există și un avertisment din partea medicilor, să ne hidratăm foarte bine și să ne protejăm de soare, mai ales între ore 11 și 15”, a transmis un reporter Antena 3.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.