Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost găsit astăzi spânzurat lângă un mall din București.

Tânăr găsit spânzurat lângă un mall din București

Reprezentanții ISU București Ilfov au declarat că adolescentul a fost găsit într-un canal din zona Vitan. Victima s-a spânzurat în urmă cu aproximativ trei zile. Reprezentanții Poliției Capitalei au fost sesizați abia astăzi în jurul orei 11:00.

″În jurul orei 11:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr este decedat prin spânzurare, într-un canal din sectorul 4. La fața locului au sosit polițiștii care au constatat ca aspectele sesizate se confirmă.”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

Era dat dispărut de câteva zile

Identitatea tânărului în vârstă de 18 de ani a fost stabilită și urmează ca trupul să fie ridicat și transportat la INML pentru a se efectuare necropsiei.

Retail jobs

Poliția efetuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia, dacă este vorba despre omor sau despre suicid. Tânarul era declarat dispărut de câteva zile, precizează stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.