Metrorex lansează o campanie prin care se va putea plăti intrarea la metrou cu deșeuri. O călătorie va costa cinci PET-uri, sticle sau doze de aluminiu.

Bilete la metrou contra a deșeuri reciclabile

Metrorex a anunțat că lansează o campanie de colectare a deșeurilor reciclabile, iar în schimbul acestora va oferi călătorii la metrou.

Metrorex a creat un parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, numit „PET=BILET”, o campania ce are drept scop încurajarea reciclării deșeurilor și insuflarea interesului cetățenilor de a merge cu metroul, un mijloc de transport ecologic.

„Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecția mediului, aliniindu-se astfel politicilor naționale și internaționale ecologiste. Prin această campanie se dorește sensibilizarea opiniei publice și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importantă protejării mediului înconjurător”, se arată în comunicatul Metrorex.

O călătorie la metrou contra a 5 deșeuri

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetățenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat și nepoluat, dar și pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acțiuni, societatea noastră dorește să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a spus Ștefan Paraschiv, director general Metrorex.

Citeste si:
Două persoane au fost rănite într-un atac cu acid la metroul din Tokyo
Două persoane au fost rănite...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Cei care își doresc să participe la această campanie sunt așteptați în perioada 2 – 20 august în stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Pipera (intrarea principala) la standul partenerilor Metrorex.

Călătorii vor putea primi o cartelă cu o călătorie la metrou contra a 5 deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu).Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.