Un nou lot cu vaccinuri anti-Covid de la compania Moderna vor ajunge astăzi în România.

Nou lot de vaccinuri Moderna ajung astăzi în România

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de CNCAV, este vorba de 111.600 doze de vaccin. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin sunt aduse în Bucureşti pe cale terestră.

Dozele vor fi depozitate la Compania Naţională "Unifarm" SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional. Până în prezent, 1.705.200 de doze Moderna au fost recepţionate, iar 726.395 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

Vaccinarea anti-COVID-19 în România

La momentul actual, în România s-au adminstrat un număr de 9,35 milioane de doze. Dintre toate, un total de 4,82 milioane de români sunt vaccinați complet, aceasta însemnând 24,8% din întreaga populație.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.