Un preot din București și soția lui, cadru didactic, au murit după ce locuința lor a fost lovită de un fulger.

Un preot și soția lui au murit după ce casa lor a fost lovită de fulger

Noaptea trecută, un preot și soția sa, ce activa în calitate de cadru didactic, ambii din Capitală, au decedat după ce casa lor a fost lovită de un fulger. În cele din urmă, locuința a fost cuprinsă de flăcări.

Vecinul victimelor a povestit că soția lui l-a telefonat ca să vină urgent acasă, pentru că locuința preotului era în flăcări. Aceștia i-au telefonat insistent pe cei doi soți, însă, din păcate nu le-a răspuns nimeni.

Pompierii au descoperit trupurile celor doi soți

Echipele de intervenție au ajuns la fața locului pentru a stinge incendiul, însă a fost prea târziu pentru cei doi soți. Aceștia au descoperit trupurile neînsuflețite ale acestora.

La momentul actual nu se cunoaște motivul pentru care cei doi nu au reușit să părăsească locuința și să își salveze viața. Rudele și vecinii cuplului au afirmat că cei doi soți erau niște oameni buni, liniștiți și niciodată nu au auzit să existe probleme între ei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.