Guvernul britanic ia în considerare eliminarea carantinei pentru cetățenii din SUA și UE care sunt vaccinaţi anti-COVID și călătoresc în Marea Britanie.

Anglia preconizează eliminarea carantinei pentru persoanele vaccinate din SUA și UE

Guvernul Marii Britanii intenționează să adopte o nouă măsură relaxantă pentru persoanele din SUA și UE care își doresc să viziteze Anglia. Autoritățile vor să anuleze măsura carantinării obligatorie pentru cei care sunt vaccinați anti-Covid.

Companiile aeriene deja au început să facă presiuni pe Downing Street pentru ca autoritățile să relaxeze restricţiile. Noi reguli sau revizuirea acestora la nivel internaţionale de intrare în țară sunt aşteptate până la 31 iulie.

În prezent, scutiți de carantină sunt numai rezidenţii complet vaccinaţi din Marea Britanie care se întorc din SUA şi UE. Exceptați de la carantină însă, nu sunt cetățenii britanici care s-au vaccinat în altă țară.

37,5 milioane de cetățeni vaccinați

De la începutul pandemiei, Marea Britanie a fost într-un lockdown total, iar populația a încercat să se adapteze situației. Anglia a fost țara care a adoptat unele dintre cele mai drastice restricții privind magazinele, localurile și chiar permisiunea de a ieși pe stradă.

Citeste si:
Echipa națională de volei feminin, învinsă de echipa SUA la Under-18
Echipa națională de volei...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Odată cu lansarea vaccinului, cetățenii au optat pentru această varinată pentru a reveni la normal cât mai curând. Până în prezent, în Marea Britanie s-au administrat 84.1 milioane de doze, iar 37,5 milioane de persoane sunt complet vaccinate.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.