Un urs a fost văzut alergând pe Bulevardul București din Brașov. Animalul era extrem de speriat din cauza mașinii care îl urmărea.

Urs speriat pe bulevardul central din Brașov

Întreg momentul a fost filmat, iar din imagini se poate observa că animalul este extrem de panicat, alergând haotic pe stradă.

Incidentul a avut loc în zona spitalului Astra din Brașov, informează Brașov. Net.

După un timp, ursul speriat intră într-un gang, iar de acolo cel mai probabil că animalul s-a întors în padurea de pe Dealul Melcilor.

Invazia urșilor în România

În ultimele luni, în România s-au înregistrat numeroase incidente în care urșii au ieșit din păduri, intrând în localități și chiar în gospodăriile și casele oamenilor. Serviciul RO Alert avertizează turiștii ori de câte ori există pericol de a se întâlni cu animalele agresive.

Oamenii sunt îndemnați să ignore animalele și să nu le ofere hrană, pentru că astfel le stimulează interesul și aceștia invadează locurile populate de oameni. Săptămânile trecute, câțiva turiști au fost amendați de jandarmi pe Transfăgărășan pentru că hrăneau câțiva urși din apropiere.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.