Bulgaria nu mai aplică restricții pentru românii care vin în vacanță până la sfârșitul sezonului. Românii au nevoie doare de actul de identitate sau pașaportul. România este unica țară pentru care nu se aplică restricții.

Fără restricții pentru turiștii români în Bulgaria

Pentru a ajunge în Bulgaria, românii au nevoie doar de actul de identitate sau pașaportul, decizie valabilă până la finalul sezonului, indiferent de situația epidemiologică.

Guvernul Bulgariei a introdus pe 16 iulie mai multe modificări în legătură cu intrarea străinilor pe teritoriul țării, în contextul pandemiei cu coronavirus.

Așa cum prevede Ordinul oficial, „țări cu care Republica Bulgaria a ajuns la un acord reciproc pentru libera circulație a cetățenilor și a persoanelor cu statut de reședință permanentă, pe termen lung, și a membrilor familiilor lor, la sosirea din cealaltă țară: România”.

România este singura excepție

După cum se precizează și în textul de lege, România este unica țară pentru statul bulgar face o excepție.

Citeste si:
Bulgaria organizează alegeri prezidențiale pe 14 noiembrie
Bulgaria organizează alegeri...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„În ultima perioadă, oamenii erau nehotărâți să-și rezerve o vacanță spre sfârșit de august sau septembrie, din cauza posibilității introducerii unor restricții. Iată că avem decizia autorităților din Bulgaria în privința turiștilor români, de eliminare a oricăror restricții, care vine la timpul potrivit și astfel credem că interesul va fi crescut până la finalul sezonului estival. Până pe 7-8 august, gradul de ocupare pe litoralul bulgăresc este extrem de ridicat, iar turiștii români trebuie să știe că foarte greu mai pot găsi locuri. Tocmai de aceea, recomand rezervările după 10-15 august, când vorbim de tarife mai bune, de oferte speciale cu până la 30% reducere și de o relaxare mai mare a gradului de ocupare”, declară Sebastian Constantinescu, directorul general al firmei.

Acesta recomandă turiștilor să opteze pentru vacanțe în luna septembrie, pentru a beneficia de reduceri atractive, o vreme formidabilă.

Cea mai solicitată destinație este stațiunea Sunny Beach. Aici turiștii au parte de resorturi foarte mari, servicii de calitate și prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Citeste si:
Irisha a dat de probleme în timpul vacanței din Turcia: „Am fost...
Irisha a dat de probleme în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.