Scenariul unui film de groază s-a derulat vreme de un deceniu în mintea unui tânăr din București, care, în 26 iulie, și-a răzbunat bunicul, ucis în trecut de un vecin, într-un sat din Argeș. Băiatul, aflat cel mai probabil sub influența unor substanțe interzise, l-a atacat pe dușman cu bestialitate până l-a lăsat fără suflare, apoi a fugit. Bunica sa a mărturisit că e chinuită de gestul nepotului, dar recunoaște că se aștepta în orice clipă ca el să recurgă la violență. L-a crescut de mic pe tânăr, iar moartea celui care îi era precum un tată l-a afectat atât de mult, încât spunea că individul care i-a luat viața va muri din mâinile lui.

Un tânăr de 21 de ani și-a răzbunat bunicul ucis acum 10 ani

Băiatul avea doar 12 ani când victima lui de acum i-a ucis bunicul după o răfuială în curtea casei. Pierderea l-a marcat pe viață. A crescut în satul Izvoru, din Argeș, și-l vedea pe bunic precum un tată. Peste ani, copilul a devenit un individ înfierat, care și-a trăit adolescența cu gândul de răzbunare.Și vecinii știau de planul său. Oamenii au spus jurnaliștilor aflați la fața locului că tânărul afirma deseori faptul că „se răzbună, nu-l iartă până nu-l omoară”.

Inculpatul stă în București, dar venea des la bunică. Bătrâna a povestit că nu era acasă în momentul tragediei. Nepotul a dat buzna peste victimă, în casă, iar după un schimb de replici a început să-l bată. Când a aflat de crima comisă de „copilul” său, femeia s-a dus la secția de Poliție din comunitate. Băiatul fusese deja prins de oamenii legii.

De altfel, nu era pentru prima oară când îl ataca pe bătrânul de 70 de ani. L-a mai bătut, iar atunci tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și nu ar fi avut voie să se apropie de victimă.

Localnicii spun că băiatul obișnuia să consume droguri și sunt convinși că și în seara sângeroasă era sub influența acestor substanțe. În plus, abandonase școala și nu muncea. Acum, el a fost arestat preventiv pentru omor calificat și riscă să stea ani grei după gratii.

Citeste si:
Cine este Francesco Paglieri de la Asia Express! Drama neștiută a...
Cine este Francesco Paglieri...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.