Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, astăzi sunt impuse restricții de circulație pentru efectuarea de lucrări.

Trafic restricționat pe autostrada A1 București - Pitești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi, până la ora 16,00, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, se efectuează lucrări care impun restricţii de trafic, astfel:

* kilometri 57 - 56, pe sensul către Bucureşti, traficul este restricţionat pe prima bandă pentru efectuarea de reparaţii asfaltice;

* kilometrul 103, pe sensul către Bucureşti, circulaţia este restricţionată pe banda a doua pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Șoferii sunt atenționați

Se recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteza adaptată, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând această intenţie, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.