Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti publică zilnic pe pagina lor de Facebook imagini cu mâncarea pregătită cu care sunt hrăniți pacienţii. Totodată, pe site-ul spitalului se poate găsi meniul pentru fiecare zi.

Poze cu mâncarea primită de pacienții unui spital din România

Purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş, Mihaela Cazacu spune că decizia a fost luată de managerul spitalului pentru a se vedea efectiv ce se găteşte şi cum arată mâncarea din spital în fiecare zi. Aceasta susține că se respectă absolut toate normele legat de prepararea hranei pentru bolnavi.

„Este foarte important să fim transparenţi. S-a luat decizia şi pentru a răspunde unor comentarii răuvoitoare. Lista cu meniurile este de mai mulţi ani afişată pe site”, spune Mihaela Cazacu.

Meniul pacienților din Spitalul Județean Argeș

Iată de ce meniu vor avea parte astăzi pacienţii internaţi cu COVID-19.

Mic dejun: ceai, brânză vaci, franzelă, unt, gem, salam;

Dejun: ciorbă de legume cu fulgi ou, fasole verde cu pui, franzelă;

Cină: macaroane cu brânză vaci şi ceai.

Pacienţii care au probleme cardiace, meniul este următorul:

Mic dejun - lapte, franzelă, brânză vaci, unt şi gem;

Dejun: ciorbă de roşii cu fidea, franzelă, legume mexicane cu pui;

Cină-macaroane cu brânză vaci şi iaurt.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.