Un accident de circulație extrem e grav a avut loc în această dimineață, la ieșirea din localitatea Răcăciuni, pe DN 2 Bacău-Adjud. Au fost implicate două autoturisme. 7 persoane au murit, iar alte 5 sunt în stare gravă la spital.

La ieșirea din localitatea Răcăciuni, a avut loc un accident în urma căruia mai multe persoane și-au pierdut viața, iar autoritățile au decis activarea planului roșu de intervenție.

Impactul a fost atât de mare, încât toți oamenii care se aflau în microbzul și autorismul care au fost implicate, au fost încarcerate. În mașina respectivă, se aflau și doi copii pe care oamenii legii i-au găsit înconștienți printre rămășițe. În urma ciocnirii, microbuzul a fost aruncat pe marginea drumului, iar cei care nu au purtat centura de siguranță au avut cel mai mult de suferit.

La fața locului au venit mai multe echipaje de intervenție de la ISU Bacău, Galați, dar și din Vrancea, dar a fost solicitată și intervenția unui elicopter SMURD de la Iași, Alte echipaje SMURD Bacău și Sascut și 4 ambulanțe de la Serviciul Județean al Ambulanței Bacău s-au prezentat și ele la locul impactului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.