Șoferul unei mașini cu numere de înmatriculare roșii în București, a parcat pe plaja din stațiunea Saturn aproape de malul mării.

Un șofer și-a parcat mașina pe o plajă din Saturn

Este bine știut faptul că accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre este interzisă.

Potrivit Apelor Române, amenda pentru o astfel de încălcare poate ajunge până la 20.000 lei.

Șoferul a primit o amendă usturătoare

Polițiștii s-au autosesizat și i-au aplicat o amendă zdravănă proprietarului mașinii care a parcat pe plajă. Acesta a fost sancționat cu aproximativ 2.000 de euro, adică 10.000 de lei.

”În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a anunțat poliția într-un comunicat, potrivit stirileprotv.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.