Un tânăr de 30 de ani a fost găsit împușcat în mașina tatălui său, într-un parc din Roman. Omul își dăduse deja ultima suflare când medicii au ajuns la fața locului. Chemați de urgență, polițiștii au descoperit lângă victimă o armă de foc.

Neamț: Un tânăr din Roman a fost găsit împuşcat în maşină. Acesta avea permis de port-armă

Bărbatul a fost găsit fără suflare în Parcul Central din Roman. Nu se lăsase încă întunericul în momentul când din acel loc a răsunat un foc de armă. Câțiva tineri care erau pe terenul de sport din zonă au văzut într-o mașină parcată victima și au alertat autoritățile. Un echipaj de la Ambulanță a intervenit, dar pentru individ era prea târziu. Tânărul a fost găsit fără semne vitale în autoturismul părintelui său, iar pe bancheta din dreapta agenții au descoperit un pistol, pentru care acesta avea permis de port-armă. El lucra la un magazin de arme și muniții deținut de tatăl său, iar în noaptea de 20 iulie ar fi plecat de acolo fără vreun pretext.

După ce martorii au dat alarma la 112, la locul tragediei a ajuns într-un suflu și familia omului. Soția și mama lui au suferit un șoc în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru moment, nu se știe dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un accident. Apropiații spun că victima nu ar fi avut niciun motiv să-și pună capăt zilelor. Era căsătorit și avea un copil de doi ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, au ridicat mașina pentru a face cercetări amănunțite, iar trupul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

„Nevastă tânără și copil mic. Cred că e accident”

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului. Echipajul de la Ambulanță a constatat decesul. La fața locului a fost identificată și o armă”, a declarat Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Bărbat: „Un om deosebit. Băiat tânăr, avea viitorul în față, avea familie.”

Reporter: „S-a plâns vreodată că ar fi avut necazuri?”

Bărbat: „Nu, niciodată, dar nu cred. Nevastă tânără și copil mic, de doi ani. Cred că e accident. Nu poate să știe nimeni.”

Reporter: „Credeți că e vorba de un accident?”

Bărbat: „Da, clar. Eu cred.” - Pro TV.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.