O tânără, cel mai probabil aflată sub influența substanțelor interzise, s-a urcat pe mașinile oprite la semafor. Scenele inconștienței au fost filmate în centrul Bucureștiului. Un șofer care a dat-o jos a fost rănit cu o piatră, iar trecătorii care au încercat să o imobilizeze susțin că au fost și ei loviți. Pentru a o duce pe fată la spital, agenții de poliție au fost nevoiți să îi pună cătușe chiar și la picioare.

București: O tânără s-a urcat pe o mașină oprită la semafor și a început să danseze

În zona Unirii, o tânără, probabil cu mintea tulburată de droguri, apare din senin pe stradă, se urcă pe capota unui autoturism aflat la semafor și începe spectacolul. Ulterior, aceasta a început să danseze în fața martorilor. Câțiva oameni i-au atras atenția și i-au recomandat să coboare de pe mașină, dar totul a fost în zadar. Alții, în schimb, s-au amuzat de circ. În același timp, conducătorul auto s-a chinuit cu vorba bună să o facă să renunțe la gestul nebunesc. La un moment dat, fata s-a așezat pe capotă, clipă în care șoferul a apucat-o de mână și a dat-o jos. La înșfăcarea tinerei au participat și mai mulți trecători, care s-au luptat să o mobilizeze.

După câteva minute bune de bătaie parte în parte, fata a obosit și a cedat. Aceasta s-a așezat pe o bordură și, în vreme ce unul dintre martori suna la 112, a declarat că „voiam să se facă dreptate cu drogurile, că nu sunt bune pentru noi. Am tras ce ne dă guvernul. Deci, nu țiganii ne dau droguri, da?”.

În aproximativ zece minute, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului. În cele din urmă, oamenii legii au reușit să o ducă la secție, dar nu au putut să o audieze, așa că suspecta a fost internată cu forța la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală, unde este investigată.

VEZI VIDEO AICI.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.