Un episod delirant s-a desfășurat în Bușteni. Mai mulți adolescenți boxeri au trecut prin clipe de groază după ce au fost atacați cu o motocoasă de un individ aflat sub influența alcoolului. O tânără de 19 ani a încercat să se lupte cu agresorul pentru a scăpa din calea lui cu viață și a fost rănită grav la mână. Dacă în conflict nu interveneau câțiva martori, se putea ajunge la măcel.

Bușteni: Sportivi atacați cu motocoasa de un bărbat băut

„Când am văzut că dă cu motocoasa, pe fața lui am citit fix crimă!”, a spus una Bianca, cea care s-a luptat cu agresorul parte în parte.

Aceasta și mai mulți juniori din lotul de box din Buzău au trăit spaima vieții lor. Cu toții se aflau în cantonament la Bușteni și au ieșit să se plimbe prin stațiune. Într-un moment, de grupul lor s-au apropiat trei bărbați, toți băuți și dornici de scandal. Copiii le-au spus să păstreze distanța, însă unul dintre ei a luat în mână o motocoasă, a pornit-o și, furios, a învârtit-o în jur. În încercarea de a-și salva colegii, Bianca l-a înfruntat pe bărbat și a fost atinsă de lama instrumentului pe antebraț.

În apărarea fetei a sărit o altă fată din grup. De teamă, aceasta a făcut un atac de panică și a leșinat. Intervenția unor martori i-a salvat pe sportivi din ghearele individului. O localnică a sunat la 112.

Polițiștii din Bușteni au reușit identificarea persoanei, fiind un bărbat în vârstă de 48 de ani din orașul Bușteni. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul este cercetat în stare de libertate, a transmis Maria Bădulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

„Nici nu am realizat că m-am tăiat la mână”

„Ieșisem să ne plimbăm și, în timp ce mergeam, după noi se țineau niște oameni, dar nu prea i-am băgat în seamă. Am ajuns la un magazin Profi să ne cumpărăm câte ceva. Era un individ în stare de ebrietate, s-a luat de mine, să comenteze la adresa grupului nostru și i-am spus << Te rog frumos ia-ți berea și du-te de unde ai venit, că ești beat! >> El a spus că da, bine, și a luat motocoasa pe care o avea, i-a dat drumul și a îndreptat-o spre noi. Toți ceilalți, băieți și fete, erau în spatele meu. Primul meu gând a fost: fetele! Am încercat să prin motocositoarea, să o opresc.

Citeste si:
Noul manager al Simonei Halep, mesaj cu subînțeles după ce s-a...
Noul manager al Simonei...

Două dintre ele, Nicoleta și Cosmina, au încercat să mă ia de acolo, dar le-am dat la o parte pentru că m-am gândit că prefer să mă facă pe mine praf decât pe ele. După ce tipul a fost oprit de cineva care a ieșit din magazin, am izbucnit într-o criză de plâns și nervi, eu, care nu prea plâng de obicei. Nicoleta era leșinată, alți colegi au venit să vadă ce e cu mine, să îmi spună să mă calmez. Eu nici nu realizat că mi-a dat sângele la mână, că m-am tăiat la mână. Bine că a fost așa și n-a fost mai rău. Era mai bine dacă nu era deloc, dar trebuia să avem și noi amintiri frumoase, nu?”, a povestit tânără pugilistă de la SCM Gloria pentru Opinia Buzău.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.