Omul de afaceri Nelu Iordache este suspectat de trafic de influență și dare de mită într-un dosar legat de achiziții publice. Afaceristul a fost reținut direct de la Aeroportul Otopeni unde urma să plece spre Roma.

Nelu Iordache, audiat de DNA

Procurorii DNA l-au reținut miercuri pe omul de afaceri Nelu Iordache direct de pe Aeroportul Otopeni. Acesta a fost dus direct la audieri la sediul instituției, fiind suspect într-un nou dosar de corupție.

Procurorii DNA l-au înștiințat pe Iordache acuzațiile noului dosar și au început audierea acestuia pentru caz.

La ultima ședință din cadrul altui proces de corupție în care Iordache era implicat, avocatul acestuia a spus că acesta e plecat in Italia.

Cine este Nelu Iordache?

Nelu Iordache este un om de afaceri din România, care deține grupul Romstrade, din care face parte și compania Blue Air. În anul 2012 a început să fie anchetat de DNA pentru spălare de bani.

Începând cu data de 1 noiembrie 2016, Nelu Iordache este trimis în judecată de către DNA pentru fapte de corupție. Este acuzat că, împreună cu Cristian Mihai Buciu și Gheorghe Răcaru, a prejudiciat Compania Națională Poșta Română S.A cu peste 3 milioane euro.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.