Social 21 Iulie 2021 14:20 de Lorena Martin

Doi bărbați din București au fost prinși de procurorii DIICOT în timp ce ridicau un colet în care se aflau 3 kilograme de etnobotanice. Aceștia au fost audiați, făcându-se inclusiv percheziții domiciliare.

Inculpații au fost prinși de către procurorii DIICOT în timp ce ridicau un pachet cu etnobotanice, trimis din Olanda, cu scopul de a fi comercializate în România.

Procurorii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi inculpaţi, în timp ce transportau un colet, în care erau disimulate peste 3 kilograme de substanţe psihoactive.

În ceea ce privește percheziția domiciliară, procurorii DIICOT au confiscat 90 de pliculețe cu cafeină pură, folosite pentru amestecul substanțelor psihoactive, sumele de 4.900 de euro și 3.600 de lei și a fost indisponibilizat un autoturism.

Bărbații riscă ani grei de închisoare, momentan unul dintre ei fiind în arest preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt este cercetat sub control judiciar.

,,La data de 20.07.2021, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere București și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei’’, se arată în comunicatul trimis de DIICOT.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.