Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis că rata de infectare din mai multe țări din Europa s-a dublat. Cipru, UK şi Olanda sunt țările cu cea mai crescută rată de infectare.

Rata de infectare în țările din Europa s-a dublat

CNCAV a publicat pe pagina de Facebook un grafic ăn care ilustrează incidenţa numărului de cazuri, potrivit căreia rata de infectare s-a dublat în mai multe state europene.

Cu doar o lună în urmă, în majoritatea țărilor din Europa, cazurile de COVID-19 erau fie în stagnare, fie în scădere, câteva excepţii fiind în Rusia, Portugalia şi UK. Acum însă, Europa are parte de o creştere a incidenţei, majoritatea ţărilor având cu până la 200% mai multe cazuri de infectări.

Țările cu cea mai mare creștere din Europa

Cipru, UK și Olanda sunt țările care au înregistrat cea mai mare creștere. În Europa a crescut numărul cazurilor de aproximativ 3,4 ori , comparativ cu o lună în urmă.

„Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19. Prin vaccinare împotriva COVID-19: se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare şi se reduce considerabil riscul de deces”, arată CNCAV.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.