Zilele trecute, dispecerii din Botoșani au primit un apel neobișnuit. O femeie din oraș a sunat la numărul de urgență spunând că fiul ei, în vârstă de 16 ani, era slăbit și are nevoie de ajutor specializat.

Botoșani: O femeie a sunat la 112 după ce fiul a anunțat-o că s-a făcut vegetarian

Aceasta abia se întorsese de la muncă din străinătate și i s-a părut că băiatul este prea slab. Prin urmare, la fața locului a fost trimis un echipaj cu asistent. Adolescentul nu avea nimic. Când au ajuns la imobil, cadrele medicale l-au găsit pe băiat certându-se cu părintele său, căruia încerca să îi explice că nu e nimic în neregulă cu el.

„Minorul era calm şi ne explica şi nouă şi mamei că nu are nimic, doar că nu doreşte să mănânce carne. Ne-a spus că este vegetarian, nu îi place carnea. A spus că este primul pe clasă la învăţătură, nu bea, nu fumează, dar nu îi place carnea şi nu înţelege de ce ar trebui să meargă cu noi la spital, pentru că nu se simţea rău”, a spus un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, conform Monitorul de Botoșani.

Retail jobs

Autoritățile au vrut să o amendeze pe femeie pentru că a apelat la 112 fără un motiv întemeiat, dar a scăpat cu un avertisment. Tânărul i-a rugat pe oamenii legii să nu o sancționeze pe mama sa.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.